Zahvaljujući dugogodišnjem uspešnom poslovanju na domaćem i stranom tržištu naša kompanija je stekla pouzdane partnere sa kojima i dalje razvija i proširuje poslovnu saradnju.

ElektroSchöffmann

Osnovana 1947. godine od strane Hansa Schöffmanna, kompanija je od jednog čoveka stigla do jednog od vodećih pružaoca usluga u inovativnoj izgradnji, IT-u i komunikacionim tehnologijama u Gornjoj Bavarskoj.

PartnerLogo

Kuhn Elektro-Technik GmbH

1988. Herbert Kühn je osnovao firmu Kuhn Elektro-Technik GmbH i time nastavio tradiciju pogona Wilhelma Schustera iz Švabinga. Od tada, preduzeće jeste sinonim za solidne i visoko kvalitetne strukovne radove, kao i individualno i lično savetovanje svakog pojedinačnog klijenta, sa ciljem obezbebeđivanja pouzdane i dugoročne saradnje.

PartnerLogo

Termoinženjering

Termoinženjering, osnovan 1985. godine u Beogradu, jedno je od najstarijih privatnih preduzeća u Srbiji i jedan je od lidera u oblastispecijalizovanih KGH, elektroinstalacija i instalacija automatskog upravljanja i CSNU.

PartnerLogo

Heldele

Heldele GmbH je kompanija srednje veličine sa 500 zaposlenih i pruža najsavremenija rešenja u građevinskoj tehnologiji, IT-u i komunikaciji, kao i automatizaciji i procesnom inženjerstvu.

PartnerLogo

Kühn elektrotechnik

Istorija Kühn Elektrotechnik GmbH počinje 1982 osnivanjem preduzeća od strane Hansa Kühna. Mala zanatska radnja se, od tada, razvila u efikasno preduzeće sa više od 150 zaposlenih koje pruža širok spektar usluga.

PartnerLogo